Acties 

 

Maart: Maand van de urinewegen

Maart: Maand van de urinewegen
Uniek actie: gratis urine onderzoek en gratis opvangsetje voor katten!

Wist u dat van de katten van 8 jaar en ouder 35% nierfalen heeft? Ook bij honden komen urinewegproblemen veel voor. Deze maand een unieke actie: laat gratis de urine nakijken bij hond en kat en bij nierfalen 10% korting op een zak voeding van Sanimed.

Heeft u een senior hond of kat? Ziet u uw kat regelmatig drinken? Of drinkt uw hond de laatste tijd meer? Plast uw kat op een gekke plek? Of doet uw hond kleinere plassen als normaal? Vindt u wel eens druppels urine in huis?

Allemaal verschillende redenen voor een urinecheck!

Bij problemen met de blaas zijn er vaak plasklachten (kleine plasjes, druppels, plassen op een gekke plek, soms zelfs pijn bij het plassen of bloed bij de urine). Bij beginnende nierproblemen zie je echter niets geks aan je huisdier! Het komt daarom nog wel eens voor dat we als dierenarts te laat ontdekken dat een hond of kat last van zijn urinewegen heeft. En wist u dat als een dier suikerziekte heeft we dat ook terugzien op de urinecheck?

UNIEKE ACTIE in de maand maart:

GRATIS urine-opvangkit voor katten én een

GRATIS snelle urinecheck voor hond en kat

50% korting op een compleet bloedonderzoek uitgevoerd door Idexx Vedmedlab !!bloedonderzoek *

10% korting op dieetvoer voor urinewegen**

De urine-opvangkit kunt u ophalen in de kliniek. Urine voor de urinecheck mag ook afgegeven worden aan de balie in de kliniek. U krijgt dan een formulier met de urineuitslag mee naar huis. 

 

* Als uit het urine onderzoek blijkt dat aanvullend onderzoek zinvol is

** Voor klanten die voor het eerst dit voer aanschaffen 


Meer acties

Spaar voor korting!

Spaar voor korting!

Leuk en handig ! 

Lees verder
 
Ouderdom is geen ziekte ! Kom naar het GRATIS seniorenconsult

Ouderdom is geen ziekte ! Kom naar het GRATIS seniorenconsult

Niet iedereen weet dit, maar bij ons kun je 2x per jaar met je hond of kat op een gratis senioren consult komen bij de assistente.

Lees verder
 
Actie week voor katten !

Actie week voor katten !

Volgende week (maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober) organisren wij weer een sterilisatie en castratie actie week voor katten!

Lees verder