Praktijk 

 
Praktijk

Dierenkliniek Meppel is een moderne kliniek waar de individuele zorg voor het dier centraal staat. We richten ons volledig op hond, kat, konijn en kleine knaagdieren. 

De kliniek is met de auto goed bereikbaar vanaf A28 en A32 en u kunt gratis parkeren achter de praktijk. Wij ontvangen veel clienten uit omgeving Meppel, zoals Ruinerwold, Ruinen, Koekange, Nijeveen, Havelte. Maar ook uit de kop van Overijssel zoals Staphorst, Blokzijl, Vollenhove, Sint Jansklooster, Zwartsluis, zwolle en Giethoorn.

Dierenkliniek Meppel is een moderne praktijk met gasnarcose, compleet laboratorium, digitale rontgen, in-huis bloedonderzoek en geavanceerde operatie-apparatuur voor kijkoperaties.

Naast de basisbehandelingen zoals entingen en gezondheidscontroles, kunnen bij ons ook ingewikkelde operaties en onderzoeken uitgevoerd worden. Ook fokkers kunnen bij ons tereht voor begeleidng bij het bepalen van het juiste dekmoment en gezondheidsscreening zoals het maken van officiele HD/ED rontgenfoto's.

Er is in het bijzonder erg veel ervaring met het uitvoeren van de laparoscopische sterilisatie (kijkoperatie), de gouden standaard voor steriliseren van de teefjes vanaf 10kg.

In onze dierenkliniek kunnen dieren opgenomen worden voor infuus en intensieve zorg. Er wordt dan dag en nacht voor de dieren gezorgd door het hele team. Bij afwezigheid van het team is er camera bewaking. Zo kunnen we uw huisdier 24 uur per dag observeren.  

We behandelen uw huisdier het liefst op afspraak. Een afspraak is zo gemaakt via 0522-745006, info@dkmeppel.nl, via onze app. U kunt ook zelf een afspraak inplannen op onze online-agenda!

 Online een afspraak maken

  Voor een GRATIS gebitscontrole kunt u elke eerste woensdag van de maand een afspraak maken. Dit gebitscontroleconsult is gratis.