Praktijk 

 
Praktijk

Dierenkliniek Meppel is een moderne kliniek waar de individuele zorg voor het dier centraal staat. We richten ons volledig op hond, kat, konijn en kleine knaagdieren. We ontvangen patiënten uit Meppel en regio, zoals Koekange, Nijveeen, Havelte, Darp, Ruinen, Ruinerwold, Staphorst, Zwartsluis, Vollenhove, Sint Jansklooster en Zwolle.

Naast de basisbehandelingen zoals entingen en gezondheidscontroles, kunnen bij ons ook ingewikkelde operaties en onderzoeken uitgevoerd worden.

Er is in het bijzonder erg veel ervaring met het uitvoeren van de laparoscopische sterilisatie (kijkoperatie), de gouden standaard voor steriliseren van de teefjes vanaf 5kg.

In onze dierenkliniek kunnen dieren opgenomen worden voor infuus en intensieve zorg. Er wordt dan dag en nacht voor de dieren gezorgd door het hele team. Bij afwezigheid van het team is er camera bewaking. Zo kunnen we uw huisdier 24 uur per dag observeren.  

Het liefst behandelen wij uw dier op afspraak, het tarief is gelijk aan een behandeling tijdens het inloopspreekuur en u hoeft niet te wachten. Een afspraak is zo gemaakt, vaak kunt u dezelfde dag nog terecht.

Voor een gebitscontrole kunt u elke eerste woensdag van de maand een afspraak maken. Dit gebitscontroleconsult is gratis.