Acties 

 

Juni is nationale chip maand!

Juni is nationale chip maand!
Is uw huisdier nog niet gechipt? Dit is uw kans! Juni is namelijk nationale chip maand en daar hoort natuurlijk een mooie actie bij.

De hele maand juni kunt u uw hond, kat of fret laten chippen met 5% korting incl. registratiefolder!
Een microchip word met behulp van een injectie naald ingebracht onder de huid.
Mocht uw hond of kat ergens van schrikken en weglopen, of op eigen houtje op avontuur gaan buiten en de weg naar huis niet meer kunnen vinden, dan kunt u dankzij de chip opgespoord worden als baasje. Alle dierenartsen, asielen en dierenambulances beschikken over een chipreader, hiermee kan de chip eenvoudig afgelezen worden en uw telefonnummer achterhaald. 

Voor honden geboren na 1 april 2013 geldt een indentificatieverplichting. Dit beketent dat de meeste honden al gechipt zijn. Maar.. Heeft u de chip ook geregistreerd en kloppen uw gegevens nog steeds? In veel gevallen moet u dit zelf regelen. Oudere honden zijn niet altijd gechipt, dus de moeite van het controleren waard.

Gaat u op vakantie met uw huisdier? In het buitenland zijn soms zowel een chip als tatoeage toegestaan ter indentificatie, maar in de meeste landen is een chip verplicht! Dit geldt ook voor katten en fretten.

Tijdens het inloopspreekuur (ma. t/m vr. tussen 11 en 12uur) kunt u gewoon binnenlopen. We kunnen ter plekke controleren of uw huisdier gechipt is en of deze geregistreerd is bij een databank. Controle op aanwezigheid van een chip is gratis!
Als u liever niet wilt wachten kunt u een afspraak maken. De actie en tarieven zijn gelijk aan het inloopspreekuur.


Meer acties

Mis 'm niet!

Mis 'm niet!

De program actie week bij Dierenkliniek Meppel

Lees verder
 
Morgen begint de lente!

Morgen begint de lente!

Dat betekend voor veel huisdieren dat ze op avontuur gaan.

Lees verder
 
Maart: konijnenmaand

Maart: konijnenmaand

De maand maart staat in het teken van konijnen! De enting, gebitsproblemen, castratie, sterilisatie en ook acties en allerlei feitjes komen voorbij.

Lees verder