Acties 

 

Ouderdom is geen ziekte ! Kom naar het GRATIS seniorenconsult

Ouderdom is geen ziekte ! Kom naar het GRATIS seniorenconsult

Niet iedereen weet dit, maar bij ons kun je 2x per jaar met je hond of kat op een gratis senioren consult komen bij de assistente.

Om dit nog eens extra onder de aandacht te brengen kun je de hele maand november met je senior bij de dierenarts op consult komen en gebruik maken van een extra actie!

Wij zien regelmatig  huisdieren met kwaaltjes die geplakt worden aan 'ouderdom'. Ze slapen meer, spelen minder, gaan er minder mooi uitzien of stinken zelfs. Het is belangrijk erachter te komen of dit écht ouderdom is of dat er iets aan gedaan kan worden.
Ouderdom is namelijk geen ziekte maar komt helaas ook bij huisdieren wél met gebreken. Denk bijvoorbeeld aan heel veel eten en drinken (dit zou kunnen wijzen op nierfalen bijnier - of schildklier probleem), mank lopen, niet meer op de bank springen, brokken eten zonder te kauwen, uit de bek stinken of een kat die zich niet goed meer verzorgt (misschien heeft hij artrose of rugpijn). Onze huisdieren zijn erg goed in het verbergen van pijn en ze lijken dan ook niet ziek.

Tijdens het senioren consult in november kijkt de dierenarts de senior van top tot teen na. Zijn er klachten? Vraag dan gerust om advies! De hele maand november krijg je (als je komt voor het senioren consult) 10% korting op het urine- én bloedonderzoek. Zo kunnen we er bijvoorbeeld achter komen of nierfalen of een schildklier probleem de reden zijn van de 'ouderdom'.

Daarnaast krijg je 25% korting op senior of neuro support voeding van Sanimed. En als het dier last heeft van zijn gewrichten of nieren ook op Sanimed Renal en Anti-osteoartritis voeding!

Deze actie is geldig voor honden vanaf 7 jaar en katten vanaf 12 jaar.
Let op: u ontvangt tijdens deze actie géén stempels op de stempelkaart!

Maak snel een afspraak aan de balie of via 0522-745006


Meer acties

Maart 2020: Actie voor oude katten

Maart 2020: Actie voor oude katten

Seniorkatten zien we in de praktijk veel te weinig. Dat is ongelooflijk jammer, want soms lijden ze in stilte.

Lees verder
 
Februari: steriliatie en castratie actie

Februari: steriliatie en castratie actie

Wij organiseren weer een sterilisatie en castratie actie voor katten.

Lees verder