Behandelmogelijkheden 

 

De kliniek beschikt over een volledig ingericht laboratorium. Vrijwel al het onderzoek vindt plaats binnen de kliniek zelf. De uitslag is dan ook vaak binnen een half uur bekend.

Naast 'gewone' operaties worden er op de kliniek veel kijkoperaties uitgevoerd, de laparoscopische sterilisatie! Met deze apparatuur kunnen inmiddels meer operaties worden uitgeovoerd, zoals het nemen van inwendige biopten bij verdenking op tumoren.

Soms is een dier niet gelijk beter en moet deze opgenomen worden voor intensieve zorg. Alle benodigde bewakingsapparatuur voor het geven van gecontroleerde medicatie en zorg is aanwezig. Zoals infuus bewakingsapparatuur en camera's om uw huisdier continue in de gaten te houden.

Voor uitgebreide diagnostiek hebben we digitale rontgenologie en een echografie beschikbaar. Daarnaast zijn er flexibele scoopjes (camera's) aanwezig om bijvoorbeeld in de maag, slokdarm of luchtpijp te kijken.

Sinds februari 2019 kunnen we ook progesteron testen voor loopse teefjes zelf uitvoeren! De uitslag is binnen 15 minuten bekend. U weet dus geijk of uw teefje gedekt mag worden. Lees er hier meer over !