Krista Carree 

 

Paraveterinair

Krista Carree - Paraveterinair

Mijn naam is Krista Carree. Ik ben in 1978 geboren in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik wist ook al heel vroeg dat ik het liefst iets met dieren wilde gaan doen. Na mijn HAVO ben ik de opleiding veehouderij/dierverzorging gaan doen in Dordrecht waar ik ook meteen ben gaan wonen. Eerst op kamers waar ik eigenlijk geen huisdieren mocht houden, maar ik dacht dat 2 ratjes niet zo erg zou zijn. Dit bleken, onervaren als ik was, een mannetje en een vrouwtje. Dus na een tijdje waren het er iets meer dan 2...

In het vierde jaar van de opleiding heb ik mijn  paraveterinair erbij gehaald en kon ik part-time aan de slag bij mijn stage adres. Met daarnaast nog 2 banen was het een erg druk bestaan.

In 2005 leerde ik mijn vriend kennen die toen in Meppel woonde. Na 2 jaar heen en weer reizen heb ik mijn spullen en mijn dieren gepakt, ik had inmiddels een hond en 3 katten, en ben ik in Meppel gaan wonen. Mijn vriend had zelf ook 2 katten dus het werd gezellig druk! Na heel wat omzwervingen kwam ik terecht bij Dierenkliniek Steenwijk. Wat was ik blij met deze baan! En helemaal toen ik hoorde  over de vestiging in Meppel. Mijn droombaan in mijn eigen woonplaats, kan het nog mooier?!

Naast mijn werk ben ik regelmatig bij mijn verzorgpony te vinden.

Tot ziens in de kliniek!

Krista