Nieuws 

 

Nieuw bij Dierenkliniek Meppel: Thuiszorg!

25 oktober 2018
Nieuw bij Dierenkliniek Meppel: Thuiszorg!
Nu de dagen weer donker en koud worden komen wij ook voor uw dier aan huis.

Onze dierenkliniek is heel laagdrempelig met een dagelijks inloopspreekuur en ruime openingstijden. Toch is het voor een kleine groep mensen soms lastig om met hun dieren naar ons toe te komen. Meestal gaat het om vervoersproblemen, maar soms wordt een bezoek ook als erg stressvol ervaren. Ook winterweer speelt mensen soms parten!

Daarom start Dierenkliniek Meppel met een nieuw product voor haar klantenkring.


     “ Veterinaire thuiszorg, zorg voor uw dier aan huis “


Hoe werkt het?
Onder thuiszorg valt preventieve zorg, zoals vaccinaties, check-up, nagels knippen of medicatie toedienen. Diagnostiek door middel van bloedafname, suikercontrole, afdrukplaatjes van de huid zijn mogelijk als uw dier dit goed toelaat. Ook verbandwisselingen zijn mogelijk. Blijkt bij u thuis dat er tóch meer onderzoek nodig is, dan volgt alsnog een bezoek aan de kliniek eventueel met behulp van de dierenambulance. Veiligheid staat bij ons altijd bovenaan. Voorwaarde is dan ook altijd dat uw huisdier een behandeling thuis toelaat. De dierenarts komt altijd samen met een ervaren assistente.

Aanmelden:
Veterinaire thuiszorg is een service die voorlopig alleen op dinsdagmiddag -en donderdagochtend wordt aangeboden. Uitsluitend op afspraak! Door de ritten aansluitend te plannen, kan er voor een relatief laag tarief gereden worden. Thuiszorg is niet bedoeld voor spoedgevallen of euthanasie. Waar mogelijk wordt een tijdstip afgesproken, deze is afhankelijk van de route van de dierenarts die dag.

Deze service kan ook ingezet worden voor het afleveren van dieetvoeding of medicatie. Vanaf een bestelbedrag van € 50,- wordt er gratis gereden binnen Meppel.

Tarieven:
Voorrijkosten binnen Meppel €10,-
Voorrijkosten regio Meppel  €15,- (oa. Ruinerwold, Koekange, Havelte, Nijeveen, Staphorst, Wanneperveen)

Enkele voorbeelden:
Thuisconsult (ca. 30 minuten) €40,-
Consult 2e en volgend dier € €25,-
Jaarlijkse vaccinatie €50,- (incl. consult, excl . voorrijtarief), 2e dier €40,-
Elke volgende vaccinatie*  zelfde dier €25,-
Chippen €40,-
Nagels knippen €15,-
Anaalklieren legen €15,-

Afrekenen
U rekent thuis direct af bij de dierenarts, deze heeft daarvoor een mobiele pin bij zich. Betaling op rekening is bij thuiszorg niet mogelijk. Een factuuroverzicht kan direct per e-mail verstuurd worden.

                 “ Dierenkliniek Meppel, ook thuis gewoon beter”

Wilt u meer informatie of een prijsopgave?

Bel gerust met 0522-745006 of mail naar: info@dkmeppel.nl


Meer nieuws