Visie 

 

Bij dierenkliniek Meppel staat het dier centraal. Wij willen uw dier gezond maken en gezond houden. Door goede preventieve zorg, informatie bijeenkomsten, vaccinaties, controles, goede ontworming en gebitsbehandelingen houden wij uw dier gezond. Mocht er toch iets misgaan dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om te helpen. Het is ons streven u op een persoonlijke wijze te woord te staan en in begrijpelijke taal met u te overleggen over uw huisdier. 

In onze kliniek is alle denkbare zorg mogelijk, van opname voor intensieve zorg tot uitgebreide operaties. Wij vinden dat een 'gewone' behandeling betaalbaar moet zijn voor alle huisdiereigenaren. Daarom zijn we transparant in onze tarieven, kunt u altijd een prijsopvraag doen voor een behandeling en treffen we indien nodig een betalingsregeling.

Wij vinden dat een dier in nood geholpen moet worden. Ook als er even geen geld voor is of er geen eigenaar bekend is. Daarom hebben wij een intensieve samenwerking met Diernambulance Zuid-west Drenthe en ondersteunen wij verschillende hulporganisaties. Daarnaast zijn er op regelmatige basis acties voor de huisdiereigenaar met minder groot budget.

Wij geloven in een duurzame toekomst. Wij scheiden AL ons afval en gebruiken zo min mogelijk wegwerpartikelen. We reinigen met ecologische reinigingsmiddelen. 

In onze kliniek werken we ook op een andere manier aan de toekomst. U zult regelmatig stagiares aantreffen. We investeren graag in onze toekomstige paraveterinairen en dierenartsen.