Spoed 

 

Onze kliniek is voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar op 0522-745006. Op dit nummer kunt u ook met ons overleggen of het nodig is om langs te komen. Ook als het een spoedgeval tijdens openingsuren betreft, is het verstandig om vooraf te bellen zodat we in de kliniek alles in gereedheid kunnen brengen.

Tijdens openingsuren is er in de kliniek meestal een dierenarts aanwezig. 's Avonds en in het weekend is het afhankelijk van de dienstdoende dierenarts of u met de patiënt naar Dierenkliniek Meppel (Zuideinde 44 7941 GH Meppel) kunt komen, of bij Dierenkliniek Steenwijk (Het Ravelijn 2, 8332 GN Steenwijk) terecht kunt. De dienstdoende dierenarts is altijd te bereiken op 0522-745006. Er is buiten opneningsuren niet altijd een arts aanwezig, u moet dus ALTIJD eerst bellen voor overleg en rekening houden met de reistijd van de betreffende arts. 

In de navigatiebalk links in beeld vindt u meer informatie over de spoedtarieven en wat een spoedgeval is. Houdt u er rekenig mee, dat er bij buitenopeningsuren en bij spoed bínnen openingsuren extra kosten berekend zullen worden bovenop de normale tarieven.

Wat kunt u zelf doen?