Lever uw spaarpunten in..

app

Helaas hebben de app-makers ons recent laten weten dat zij stoppen met het bouwen en updaten van de app. Dit betekend dat wij u binnenkort de app niet meer kunnen aanbieden en dat daarmee ook het sparen van punten stopt.

Heeft u punten gespaard? Deze kunt u tot uiterlijk 31 november 2023 inleveren.
Na deze datum kunnen wij ook achter de schermen niet meer in de app, wacht dus niet te lang!

Het online inplannen van een afspraak blijft gewoon mogelijk, dit doet u gemakkelijk via onze website.

Heeft u gehoord van het VetPlan?
Dit is een abonnement op de preventieve zorg van uw hond, kat en konijn. U betaald maandelijks een vast bedrag dat via automatische incasso van uw rekening wordt afgeschreven. U ontvangt voor dit bedrag de jaarlijkse vaccinatie (exclusief de kennelhoest en rabiës vaccinatie),  producten tegen vlooien, wormen en teken, een extra gezondheidscontrole bij de paraveterinair en korting op een gebitsbehandeling (mocht dit nodig zijn bij uw huisdier). U krijgt een berichtje voor alle oproepmomenten dus u hoeft zelf nergens aan te denken. En dit is ook nog eens voordeliger dan wanneer u geen VetPlan deelnemer bent!
Heeft u interesse in ons VetPlan? Kom gerust langs voor meer informatie en een folder. U kunt ook gelijk instappen bij de volgende vaccinatie. U betaald dan het 1e maandbedrag aan de balie en start gelijk voordelig.
Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *