Vetplan

Unieke service van Dierenkliniek Meppel: VetPlan!

Unieke service van Dierenkliniek Meppel: VetPlan!

Goed voor je huisdier zorgen dat wil jij toch ook?
Maar wanneer zorg je goed voor je huisdier?
Natuurlijk ga je met hem of haar naar de dierenarts als hij/zij ziek is. Maar het kan nog veel beter! Uit ervaring blijkt dat lang niet iedereen z’n huisdier op tijd ontwormt, ontvlooid, vaccineert, of laat controleren. Ook zijn onze huisdieren meester in het verbergen van hun klachten. Als we een aandoening op tijd ontdekken kunnen we veel beter resultaat boeken dan in een later stadium. Daarom biedt Dierenkliniek Meppel een uniek concept aan

VetPlan, is een speciaal abonnement voor honden, katten én konijnen. Een abonnement op de preventieve zorg.

Hoe werkt VetPlan?

Voor VetPlan betaald u maandelijks een vast bedrag dat via automatische incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt u een jaarlijkse vaccinatie, gezondheidscontroles, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien én teken. Bij de controlemomenten krijgt u natuurlijk advies en als een gebitsbehandeling noodzakelijk is krijgt u als VetPlan deelnemer een aantrekkelijke korting. U krijgt een berichtje voor alle oproepmomenten dus u hoeft zelf nergens aan te denken. En dit ook nog eens voordeliger dan wanneer u geen VetPlan deelnemer bent!

Zo weet u zeker dat u de juiste producten gebruikt op de juiste momenten en dat u optimaal voor uw huisdier zorgt, voordat deze ziek wordt.

Gezonde dieren, blije baasjes dat is het streven van VetPlan!

Heeft u al een huisdierenverzekering? Dat is goed nieuws, want een aantal verzekeraars vergoeden VetPlan voor een groot gedeelte!

Er is al een VetPlan hond vanaf €17,95 per maand, VetPlan kat vanaf €19,95 en VetPlan konijn kost slechts €7,95 per maand.

Heeft u interesse in ons VetPlan? Kom gerust langs voor meer informatie en een folder. U kunt ook gelijk beginnen bij de volgende vaccinatie. U betaald dan het 1e maandbedrag aan de balie (ipv de normale vaccinatieprijs) en start gelijk voordelig.

VetPlan wordt u aangeboden als service vanaf maandag 7 oktober 2019.

Vraag onze assistentes gerust om meer uitleg of een folder. Ook hebben we een rekenvoorbeeld voor uw huisdier klaarliggen.

Hond

Kat

Konijn

Afspraak maken & Spoedgevallen

Aangepaste openingstijden

Maandag 25 december (Eerste Kerstdag) zijn wij de hele dag gesloten.
Dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) zijn wij de hele dag gesloten.
Maandag 01 januari 2024 (Nieuwjaarsdag) zijn wij de hele dag gesloten.

Denkt u op tijd aan het ophalen van medicatie en voeding voor uw huisdier?
Op dit moment zijn de levertijden helaas erg onvoorspelbaar.

Wij werken uitsluitend op afspraak!
Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op tel. nr. 0522-745006
U wordt doorverbonden met een dienstdoende dierenarts. Buiten openingstijden kan het zijn dat dit een dierenarts van Anicura in Steenwijk is, wij werken nauw samen met beide klinieken.

Ziekte & behandeling

Praktijkinformatie

Actueel