Meissie

Mijn naam is Meissie en ik ben een ruim 10-jarige teef. Mijn vader is een Rottweiler en mijn Moeder een Berner Sennenhond.
Nu ik wat ouder begin te worden krijg ik steeds vaker kwaaltjes. Omdat mijn baasjes hopen dat ik nog heel lang bij ze blijf, mag ik vaak naar mijn lieve dierenarts, Liesbeth,  en haar collega’s toe.
Zij zorgen altijd heel goed voor mij en zijn superlief!

December 2022 kreeg ik een bult op mijn voorpoot. Deze jeukte heel erg en dus ging ik er steeds aan likken en bijten. Hierdoor werd de bult ook steeds groter en kreeg ik er steeds meer last van.
Daarom zijn mijn baasjes naar de Dierenkliniek gegaan. Liesbeth heeft er naar gekeken en vertelde dat dit een zogeheten Mastceltumor moest zijn.

Ze heeft een kweekje van de tumor opgestuurd en daarna bleek dat deze toch echt weg gehaald moest worden omdat ik anders niet zo lang meer zou leven.
Gelukkig heeft Liesbeth goed voor mij gezorgd en heeft ze de tumor weg gehaald met een spuitje.

Daarna ben ik nog heel vaak bij Liesbeth langs geweest en heeft ze zelfs in het weekend mijn poot goed in de gaten gehouden.
Wat een lieve schat is die Liesbeth toch! Ik merk gewoon aan haar, en haar collega’s dat zij superveel van mij houden en er alles aan doen om mij gelukkig en gezond te houden.
Ik hoop natuurlijk dat ik niet zo vaak langs hoef te komen maar als ik dan toch naar de dierenarts moet dan het liefste naar DK Meppel toe!

Dikke poot,
van Meissie